Rental Property for rent: no longer available Weltevredenstraat in Utrecht

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 30 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze ruime benedenwoning (75m2) met een charmante slaaptoren en achtertuin is gelegen aan een rustige straat in de prachtige wijk Lombok en komt per 1 juli beschikbaar!

Deze volledige gemeubileerde benedenwoning met tuin bevindt zich midden in Utrecht en is van alle gemakken voorzien!
Hier zijn enkele van de pluspunten op een rijtje:

Een aparte en gezellige woonkamer.
Openslaande deuren die leiden naar de tuin.
Een aparte, lichte eetkamer.
Een slaaptoren met één slaapkamer en één werkkamer
Een achtertuin met avondzon.
Verschillende stijlelementen, zoals paneeldeuren en schouwen.

In de wijk Lombok vind je alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten in de buurt, samen met talloze winkels in de Kanaalstraat. Als je geen zin hebt om te koken, kun je gemakkelijk afhalen bij nabijgelegen restaurants of genieten van een maaltijd in een van de vele eetgelegenheden. Zelfs voor een ontspannen kopje koffie of een biertje op het terras hoef je de wijk niet te verlaten.

De Weltevredenstraat, gelegen aan de westkant van het centrum, is een rustig straatje aan het einde van de wijk Lombok. De locatie is ideaal, op loopafstand van zowel het stadscentrum als het centraal station. Met de auto ben je snel de stad uit en op de A-2 of A-12.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in de hal met een verdiepte kelderkast en een apart toilet. Aan de voorzijde vind je een zeer lichte en bijna vierkante woonkamer met een schouw en een ingebouwde kast. Aan de achterzijde is er een knusse eetkamer met openslaande deuren en een schouw. Vanuit hier is er een aparte deur naar de hal met de trap naar de slaaptoren. Aan de achterzijde bevindt zich de gesloten keuken met een net keukenblok en een deur naar de tuin. De compacte badkamer is volledig betegeld. De achtertuin (circa 26m2) is gelegen op het westen en er is een eenvoudige houten berging aanwezig.

Eerste verdieping: Via de trap kom je in de slaaptoren, waar je als eerste de ruime slaapkamer tegenkomt met vier aaneengesloten pax kasten (1 m, 0.75m en 2x 0.5m) en een bed van 1.40m breed.

Tweede verdieping: Op deze verdieping bevindt zich nog een kamer welke als werkkamer is ingericht. Hier bevinden zich twee bureaus inclusief bureaustoelen en schermen. Tevens staat hier nog een wasdroogcombinatie (met wasrekken) en een inbouwkast.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 juli 2023
- Huurperiode 12 maanden
- Gemeubileerd
- Eigen ruime tuin
- inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris

Huurprijs:
- Kale huurprijs: €1600

Waarborgsom: €3200

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Utrecht
District/Neighbourhood: Laan van Nieuw-Guinea, Spinozaweg e.o.
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map