Andrea is looking for a Room / Studio in Utrecht

Andrea is looking for: A Room / Studio in Utrecht

  • Room / Studio
  • Min. 8 m2
  • Female
  • 23 Immediately

Beste…
Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen door mezelf voor te stellen. Ik ben Andrea, ik ben 18 jaar en woon in Utrecht. Sinds dit jaar ben ik begonnen aan Social Work op de Hogeschool Utrecht waar ik het enorm naar m’n zin heb.
Mijn planning door de weeks is altijd verschillend, ik heb mijn eigen leventje in Utrecht, met veel diverse interesses en hobby’s. Zo deed ik pre-corona aan kickboksen en bolderen en was ik niet vies van een feestje. Tegenwoordig loop ik hard en heb ik verzorgpaard. Daarnaast heb ik grote liefde voor plantjes en heb ik overal gezellige plantjes op m’n kamer staan.
Ik werk als broodmedewerker bij de Appie en ben dan ook dol op bakken en koken. Zo sta ik vaak ’s ochtends in de keuken bananenpancakes te bakken voor de liefhebbede.
Ook doe ik veel naast school zoals de jongerenraad waar ik me bezig hou met de gemeenteraad adviseren en vernieuwende dingen bedenk om onze leventjes wat leuker te maken. Tegenwoordig wandel ik veel met vrienden en vertoef ik mijn vrije tijd in parkjes met een goed boek of gezelschap.
Mijn kamer is eigenlijk altijd wel goed opgeruimd, maar ik ben niet vies van rommeligheid of van een geëscaleerd feestje. Ik ben altijd in voor een wijntje of biertje, maar ook met thee (met mijn kleine verzameling mokken) maak je mij heel blij.
Mijn deur staat altijd open en vind het super gezellig om even te buurten of samen naar First dates of Arjen Lubach te kijken. (of andere guilty pleasures) maar gezelligheid staat voorop!
Ik hoop van jullie te horen!
Succes met het lezen van alles mailtjes en natuurlijk het kiezen :).
Groetjes,
Andrea Kools

General information: Andrea
  Female, 21 years old
Type of tenant: Student
  1st study year Social Work (Graduate School)
  Lid van Avanti