Rental Property for rent: no longer available 1E Daalsedijk in Utrecht

  • 120 m2
  • 5 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

In één van de leukste buurten van Utrecht komt per 1 juni deze prachtige eengezinswoning beschikbaar. De woning is voorzien van een (nieuwe) tweede verdieping en vloerverwarming in de gehele woning. De keuken en het sanitair zijn vernieuwd en er is een tweede badkamer geplaatst op de tweede verdieping.

De woning is gelegen in de Eerste Daalsebuurt, op een centrale toplocatie midden in Utrecht. In de directe omgeving zijn diverse winkels, restaurants en cafés te vinden. De woning ligt letterlijk om de hoek van de Amsterdamsestraatweg, aan het begin waar ook een Albert Heijn is gelegen. Een heerlijk, levendig stukje Utrecht. Utrecht Centraal en de binnenstad van Utrecht zijn binnen enkele minuten lopen te bereiken en de auto kan (betaald) voor de deur geparkeerd worden.

Indeling.
Begane grond:
Entree in de hal, toegang tot de ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken, voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer, is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken zijn tevens een separaat toilet en de berging te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer aan de achterzijde met inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon. Ruime tweede slaapkamer aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Overloop, tweede badkamer aan de achterzijde met ligbad, derde toilet en wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde en ruime ouderslaapkamer met dakkapel aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd;
- Per 1 juni 2022 beschikbaar;
- Huurperiode minimaal 12 maanden;
- Voorzien van twee volwaardige badkamers;
- Vloerverwarming in de gehele woning;
- Betaald parkeren;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als bruto salaris;
- LET OP: Deze woning is niet geschikt voor woningdelers!

Huurprijs:
- Kale huur: € 2.100,- (ex. G/W/E)

Waarborgsom: € 2.100,-

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Utrecht
District/Neighbourhood: Pijlsweerd-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map