Rental Property for rent: no longer available Abstederdijk in Utrecht

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gemeubileerde 3-kamer tussenwoning ca. 75m2 gelegen aan Abstederdijk beschikbaar per 1 december 2023 voor € 1.795,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Het betreft een karakteristieke gerenoveerde tussenwoning (75m2) uit 1901. Op begane grond is de woonkamer gelegen met aan de achterzijde een L-vormige half open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer/keuken heef u toegang tot de tuin met veel zonuren. In de woonkamer staat een sfeervolle kachel welke gebruikt kan worden. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de 1e verdieping waar de 2 slaapkamers zich bevinden met daar tussenin de badkamer met douche, wastafel, handdoekradiator en 2e toilet. Tevens is er op de overloop veel kastruimte. Kortom een prachtig gemeubileerde woning op een uitstekende locatie.

Ligging
De Abstederdijk is een lange straat in de Nederlandse stad Utrecht. Hij loopt van de Adriaen van Ostadelaan tot aan de Venuslaan; en passeert daarbij de Oosterspoorweg nabij Station Maliebaan. Het is gelegen op Steenworp afstand van het Centrum, het prachtige Wilhelminapark en het Ledig Erf. Ook het openbaar vervoer is makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht of diverse uitvalswegen.

Details
- Huisdieren niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 december 2023.

Prijs
€ 1.795,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an package!

General information

Type: Intermediate House
City Utrecht
District/Neighbourhood: Abstede, Tolsteegsingel e.o.
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map