Rental Property for rent: no longer available Jan van den Doemstraat in Utrecht

  • 90 m2
  • 4 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim 4-kamer tussenwoning ca. 90m2 gelegen aan de Jan Van der Doemstraat in Utrecht per direct beschikbaar voor € 1.475,- exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige tussenwoning kenmerk zicht door de prachtige glas in loodramen aan de voorzijde op begane grond. Deze zijn zowel te zien in de woonkamer als in de entreehal. Vanuit de entreehal komt u de ruime woonkamer binnen met half open keuken welke is voorzien van een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Aan de achterzijde is de ruime tuin gelegen. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en de badkamer die is voorzien van een bad, douche en wastafel. Op de zolder verdieping bevindt zich nog een 3e ruime slaapkamer. Kortom een prachtige woning die uitstekende geschikt is voor een gezin.

Ligging
De woning is gelegen in Tuinwijk, dit is een van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn, meerdere restaurants en natuurlijk het Griftpark (met restaurant), in de directe omgeving. Bovendien ben je op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend. Op dit moment is het verkrijgen van twee parkvergunningen in Tuinwijk nog mogelijk!

Details
- Oppervlakte 90m²
- Niet geschikt voor woningdelers
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.475,- per maand exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of zich inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Utrecht
District/Neighbourhood: Tuinwijk-West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map