Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Veerwissel in Utrecht

  • 170 m2
  • 6 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Fantastische woning per direct beschikbaar! Luxe afgewerkte eengezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers en een warmtepomp.

De woning is gelegen in het nieuwbouwproject Wisselspoor en de woning is inmiddels klaar voor de eerste bewoners. De woning heeft een speelse indeling met hoge plafonds, grote ramen en een gezellige patio gelegen tussen woonkamer en keuken in. De woning is zeer energiezuinig met zijn warmtepomp en maar liefst 18 zonnepanelen.

Gelegen op steenworpafstand van de Amsterdamsestraatweg voor alle dagelijkse behoefte, het station Utrecht Zuilen ligt om de hoek en voor een heerlijke wandeling kunt u terecht in het Julianapark.

Indeling.
Begane grond:
Binnenkomst in de keuken welke een zeer ruimtelijk gevoel geeft door het hoge plafond, via de keuken komt u in de woonkamer en hier tussen in is de patio gelegen. Zowel in de keuken als in de woonkamer zit een schuifpui welke toegang geeft tot de patio.

Vanuit de woonkamer bereikt u de hal waar het separaat toilet zich bevindt en de trapopgang. Aan de achterzijde van de woning is nog een kamer gelegen en een inpandige berging.

Eerste verdieping:
De hal biedt toegang tot de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel. Tevens geeft de hal toegang tot de twee ruime slaapkamers, een aan de achterzijde gelegen en een aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Wederom een slaapkamer gelegen aan de achterzijde en een aan de voorzijde. In de slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich de tweede badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel. Op deze verdieping is ook de ruimte waar de warmtepomp zich bevindt en de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per direct;
- Gestoffeerd;
- Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden;
- Woningdelers niet toegestaan;
- Warmtepomp;
- Zonnepanelen;
- Optioneel: Eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
- Patio;
- Zeer energiezuinig;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs € 2.500,-
- Energieprestatievergoeding € 250,-
- Totale huur: € 2.750,- (excl. G/W/E)
- Optioneel: Parkeerplaats: € 125,-

Waarborgsom € 2.750,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart