Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Billitonkade in Utrecht

  • 90 m2
  • 4 kamers
  • 26 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**TIJDELIJKE VERHUUR: 1 MAART 2022 TOT 1 JUNI 2022 // TEMPORARY RENTAL: 1ST OF MARCH 2022 UNTIL 1ST OF JUNE 2022 **

Adres en plaats: Billitonkade te Utrecht

Wijk/Ligging: Lombok

Huurprijs: € 1.595,- per maand (inclusief G/W/E)

Locatie: In de populaire wijk Lombok, grenzend aan de bruisende Kanaalstraat, diverse Stadsparken en het Merwedekanaal, is deze sfeervolle woning aan de groene Billitonkade gelegen. Het Centrum en Centraal Station zijn binnen 5 fietsminuten te bereiken. Goed gesitueerd t.o.v. de uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, ruime en lichte woonkamer, keukenruimte voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast met vriezer, 6-pits gasfornuis, afzuigkap en oven), bijkeuken/berging (voorzien van wasmachine en droger), separate toilet en stadstuin gelegen op het oosten.
Afmetingen/Grootte:
- Woonkamer: ca. 34 m2
- Keuken: ca. 8 m2
- Bijkeuken/Berging: ca. 5 m2

Eerste verdieping: overloop, drie (slaap)kamers en badkamer voorzien van doucheruimte, vaste wastafel en tweede toilet.
Afmetingen/Grootte:
- Gang: ca. 5 m2
- Slaapkamer voorzijde : ca. 12 m2
- Slaapkamer achterzijde rechts: ca. 7.5 m2
- Slaapkamer achterzijde links: ca. 7.5 m2
- Badkamer: ca. 4 m2

Bijzonderheden:
- Huurperiode: per 1 maart 2022 tot 1 juni 2022!
- De huurprijs is € 1.595,- inclusief voorschot G/W/E per maand
- Profiel huur kandidaat: single, stel of gezin
- Totale oppervlakte: ca. 90 m2
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lombok-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart