Alba zoekt een Kamer in Utrecht

Alba zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 7 m2
  • Vrouw
  • 14 Per direct

Een voorstelrondje: mijn naam is Alba, een meisje uit Amsterdam, 19 jaar. In 2018 heb ik mijn eindexamen gehaald waarna ik niet meteen ben gaan studeren. Ik ben net terug van een heel ander geweldig jaar: ik studeerde 4 maanden Spaans in Malaga en heb hierna 5 maanden lang Aziƫ afgereisd.

Naast dat ik van heel veel van mensen, terrasjes, gekkigheid, familie, love island, sporten, eten (allerbelangrijkst) en het leven hou, heb ik ook echt heel veel zin om weer te leren. Mijn brein heeft een heel jaar lang uitgestaan dus wordt het zo langzaam wel weer tijd om aan de bak te gaan. Ik wilde beta maar wilde geen beta. Ik wilde uit omgeving Amsterdam weg, de plek waar ik ben opgegroeid, maar tegelijkertijd waren Groningen of Maastricht mij te ver. De keuze werd dus snel gemaakt; ik begin nu in september met Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de UU. Daarnaast ben ik lid geworden van Triton.

Bij mijn ouders thuis ben ik opgegroeid in een altijd warme, gezellige, welkome sfeer. Er zijn constant mensen over de vloer, 's avonds borrelen we en spelen we spelletjes en daarnaast kan iedereen altijd mee blijven eten. Maar ook onderling hebben wij het altijd fijn. Dit is dan ook wat ik zoek in mijn volgende huis!

Algemene informatie: Alba
  Vrouw, 23 jaar