Judith zoekt een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

Judith zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Kamer / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Hey!

Mijn naam is Judith Jongerhuis en ik ben 22 (in april 23) jaar oud.
Ik woon inmiddels alweer bijna 4 jaar in Utrecht en over een klein tijdje moet ik mijn kamer verlaten. Momenteel woon ik samen met 10 anderen en ben ik op zoek naar iets kleiners en rustigers met minder verplichtingen.
Ik ben afgelopen studiejaar afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht waar ik de bachelor logopedie heb gedaan.
Momenteel werk ik 3 dagen per week in een praktijk in Houten en ga ik vrijwilligerswerk doen bij de voorleesexpres. Op donderdagavond ben ik voor het laatste jaartje nog bij mijn dispuut van N.S.U te vinden.

Omdat ik afgestudeerd ben en werk, ben ik op zoek naar een rustig en gezellig huis met weinig verplichtingen, maar ook een enigszins betrokken huis waarin huisgenoten bij elkaar betrokken zijn en in elkaar investeren. Het lijkt me heel leuk om in ieder geval soms samen te eten, koffie, wijntjes of speciaalbier te drinken of eventueel een koffiezaakje/barretje in Utrecht te ontdekken. Verder ben ik heel erg enthousiast over muziek en over vintagewinkels met oude platen, boeken en tweedehands kleding. Ik speel zelf veel gitaar waarbij ik graag zing en wanneer ik inspiratie heb eigen nummers schrijf. Ook houd ik heel erg van foto's maken, zwemmen, puzzelen, lezen, Spotify afstruinen naar nieuwe muziek en vind ik het leuk om regelmatig naar concerten te gaan.

Dit was heel beknopt iets over mij!
Hopelijk spreken we elkaar op de hospiteeravond!

Liefs,

Judith

Algemene informatie: Judith
  Vrouw, 27 jaar