Kamila zoekt een Huurwoning / Appartement in Utrecht

Kamila zoekt: Een Huurwoning / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Appartement
  • Min. 36 m2
  • Vrouw
  • 14 Per direct

Let me try my dutch to introduce myself:):

Mijn naam is Kamila (37) en ik kom uit Polen. Ik woon al 6 jaar in Nederland en geniet volop van de fietsmogelijkheden die dit land biedt☺. Momenteel woon ik in Sittard (Limburg), waar ik ook werk en waar ik vanaf 2014 hetzelfde appartement huur. Toch, is mijn droom om in een grote stad te wonen, waar ik mijn carriere kan ontwikkelen en nieuwe mensen kan ontmoeten. Ik ken niemand in Utrecht of in de omgeving, dus het is belangrijk voor mij om op een goede plek te wonen.
Onlangs, heb ik een baan aangeboden gekregen als Special Nutrition Food Microbiologist bij Danone/Utrecht en daarom ben ik op zoek naar een appartment in Utrecht, waar ik me thuis kan voelen.
Ik ben een zelfstandig persoon met een stabiele financiële situatie. Goed georganisserde, hulpzaam, een verantwoordelijke. Niet-roker. Ik hou van netheid en opgeruimde woonplek. Ik ben zelfbewust, open, positief en sensitief. Ik ben iemand met wie je kunt lachen maar ook over alle serieuze dingen praat.

Ik zou heel graag een nieuw hoofdstuk in mijn leven willen beginnen in Utrecht of omgeving (Nieuwegein, Houten, Zeist, De Bilt, etc.)

Algemene informatie: Kamila
  Vrouw, 41 jaar