Alfred zoekt een Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

Alfred zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 40 m2
  • Man
  • 25 Per direct

Alfred, 28 jaar, redelijk volwassen geworden, levensgenieter maar easy-going, full-time baan, relatie net voorbij en geen huis meer! Daar zit dan wel weer een relatie tussen.

Ik wil graag weg uit dit huis en zo snel mogelijk.

Ik hou van weekend, koken, platte humor, goed gesprek, mensen klein beetje uit de tent lokken, filosofie, soms piano spelen en muziek maken, lezen, korte steden tripjes, er op uit gaan en van bier. Ook wel van wijn maar goede wijn is nog geen bier.

Ik werk als accountmanager in het bedrijf dat m'n pa 2 jaar terug heeft opgericht. We begonnen samen de sales te doen en zitten inmiddels op 15 man, dus gaat goed! Het heet Redbook. We verkopen voornamelijk Salesforce: een innovatief cloud crm product om je verkoop, service en marketing in je bedrijf zo slim te organiseren dat werken daadwerkelijk leuk is en tenminste oplevert. Eigenlijk ben ik in richting marketing afgestudeerd maar samenwerken met m'n pa leek me gewoon heel leuk.

Verder rustige jongen, kan met iedereen wel opschieten, ben er regelmatig op uit en ben een opgeruimd persoon. Wat wil je nog meer? Nou.. precies:)

Geen bijzonderheden zoals roken of huisdieren. Ik heb wel een goudvis in m'n oude huis, die wil ik eigenlijk meenemen.

Ik zoek of een huis met werkende jonge mensen (25-35) of een appartement.

Dat was het, ik fiets of rij graag even langs om kennis te maken.

Algemene informatie: Alfred
  Man, 35 jaar
Type huurder: Professional