Sterre zoekt een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

Sterre zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Kamer / Appartement
  • Min. 6 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hoi! Ik ben Sterre en ik ben 22 jaar.
Ik woon nu 5 jaar op kamers en kom uit Haarlem waar m’n ouders, hondje en twee broertjes wonen. Ik ben klaar met de biomedische wetenschappen bachelor op University College Utrecht. Daar heb ik drie jaar op de campus gewoond, dit was heel gezellig maar omdat ik In september begin met SUMMA (geneeskunde master) op de UU ben ik op zoek naar een fijn en gezellig huis in de stad. Voor mij is het belangrijk dat het huis een gezellige sfeer heeft waar je samen op de bank kan ploffen en de perikelen van de dag kan na kletsen.

Daarnaast vind ik het super leuk om met het huis samen te koken, te borrelen, filmavondjes of uitjes te plannen. Om even te relaxen vindt ik het fijn om een rondje te skaten of hard te lopen in het bos, ook speel ik graag piano en schilder ik af en toe wat.

Omdat ik al eventjes op kamers ben in Utrecht heb ik al een goede basis in de stad. Daarom ben ik op zoek naar een hecht huis maar heb ik daarnaast ook m’n eigen ding. Het lijkt me super leuk om jullie te kunnen ontmoeten.

Ik hoop dat ik jullie een beetje een beeld heb kunnen geven van wie ik ben, hopelijk tot snel!

M’n insta is: Sterre.Florence.

Groetjes!

Algemene informatie: Sterre
  Vrouw, 24 jaar