Sannah zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

Sannah zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Utrecht

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 25 Per direct

Bij deze bied ik mij aan als gezellige huisgenoot. Mijn naam is Sannah, 22 jaar en ik studeer Sociologie aan de UU. Na drie jaar op de IBB wonen wordt het toch echt tijd voor iets nieuws: dichter bij het station, iets minder huisgenoten en huisgenoten in dezelfde studiefase als ik.

Even wat korte feitjes over mezelf:
- Het is de bedoeling om in juni mijn bachelor af te ronden. Daarna zal ik aan de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden beginnen. Vandaar dat ik liever iets dichterbij het station woon!
- Ik waterpolo. Dat is niet gevaarlijk. Super knap en fanatiek team. Elk weekend updates op Facebook. Zeker de moeite waard om een keertje te kijken. Dit doe ik in Zwembad de Kwakel (Overvecht) trouwens.
- Ik ben vaak te vinden in café Orloff, het Gegeven Paard, Back & Fourth en café de Stadsgenoot. Vooral in het weekend. Doordeweeks ben ik ook weleens voor te porren om te stappen, maar vind ik afstuderen wel heel belangrijk. Een borreltje kan altijd :)
- Ik werk bij de Julia's op Utrecht Centraal. Masterchef in pasta's maken.
- Ik eet het liefst risotto met chorizo en spinazie (geen vega dus.).
- Ik win vaak met Kolonisten van Catan.
- Ik ben in het weekend eigenlijk altijd wel in Utrecht te vinden.
- Ik haat schoonmaken, maar ik doe het wel. Zeker als iedereen zijn steentje bijdraagt.
- Ik vind het fijn als iedereen lekker z'n ding doet, maar ik vind zeker belangrijk om ook gezellige dingen met het huis te doen. Geen verplichten, maar lekker spontaan allemaal.
- Ik eet vrij vaak thuis ook, dus samen eten ben ik zeker voor in!

Heel veel feitjes over mij, maar ik ben ook wel benieuwd naar wie jullie zijn en hoe jullie stek er uitziet. Dus het lijkt mij om bij jullie te hospiteren om jullie ook te leren kennen en wie weet klikt het!

Algemene informatie: Sannah
  Vrouw, 27 jaar