Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Wolter Heukelslaan in Utrecht

  • 170 m2
  • 4 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze fantastische woning in de sfeervolle en populaire wijk Oudwijk is per direct beschikbaar! De woning is recent gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Een stijlvolle, luxe woning waarvan de karakteristieke, originele elementen zoals de plafondornamenten en schuifdeuren behouden zijn. De woning is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over een woonkamer, eetkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Daarnaast heeft de woning een zeer ruim balkon en een tuin.

De woning ligt om de hoek van de Burgemeester Reigerstraat, waar diverse winkels, cafés en een Albert Heijn zijn gelegen. Park Lepelenburg en het Wilhelminapark zijn beiden op loopafstand gelegen. De bus naar Utrecht Centraal stopt letterlijk om de hoek, maar ook op de fiets is Utrecht Centraal én de binnenstad van Utrecht in minder dan 10 minuten te bereiken. Kortom, heerlijk rustig en luxe wonen op een toplocatie!

Indeling.
Binnenkomst in de hal, hier gaat u een halve verdieping omhoog. Op deze woonlaag is de woonkamer, eetkamer en een slaapkamer gelegen. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en de slaapkamer en eetkamer aan de achterzijde. Vanuit de eetkamer is het balkon te bereiken. Tevens is er een separaat toilet op deze woonlaag gelegen.

In de hal is de trap gelegen welke toegang biedt tot de onderliggende woonlaag. De prachtige woonkeuken is hier te vinden, de badkamer, voorzien van wastafel met meubel, inloopdouche en wasmachine en droger en twee slaapkamers. Vanuit de hal en vanuit een van de slaapkamers is de tuin te bereiken.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode maximaal 24 maanden;
- Gemeubileerd;
- 200 m2 woonoppervlakte;
- Zeer goede locatie;
- Balkon en tuin;
- Woningdelers niet toegestaan;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 3.800,- (excl. G/W/E)

- Waarborgsom: € 7.600,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Benedenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Oudwijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart