Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Abstederdijk in Utrecht

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 3-kamer tussenwoning ca. 75m2 gelegen aan Abstederdijk per direct beschikbaar voor € 1695,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Op loopafstand van het Wilhelminapark, in het deel van de Abstederdijk met veel groen en diepe voortuinen ligt deze lichte en sfeervolle 3-kamer bovenwoning met gemeenschappelijke voortuin. De woning is goed afgewerkt en beschikt onder andere over twee slaapkamers, een moderne, open keuken, een moderne badkamer en een woonkamer met veel lichtinval. De woning is opvallend licht dankzij de vele raampartijen in zowel de voor- als achtergevel. De open keuken met inbouwapparatuur, een mooie badkamer met een inloopdouche, ligbad en tweede toilet, hoge plafonds, een goede indeling, veel sfeer en een voorgevel met veel karakter zijn slechts een aantal kenmerken van deze fijne woning. Daarnaast beschikt de woning over veel bergruimte in de vorm van een kleine bergzolder met C.V.-opstelling, een vliering en een bergvide.

Ligging
De Abstederdijk is een lange straat in de stad Utrecht. Hij loopt van de Adriaen van Ostadelaan tot aan de Venuslaan; en passeert daarbij de Oosterspoorweg nabij Station Maliebaan. Het is gelegen op Steenworp afstand van het Centrum, het prachtige Wilhelminapark en het Ledig Erf. Ook het openbaar vervoer is makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht of diverse uitvalswegen.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Geschikt voor 2 wekende woningdelers
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1695,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Huurwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Abstede, Tolsteegsingel e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart