Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Seringstraat in Utrecht

  • 85 m2
  • 4 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.


Leuke woning in gezellige Bloemenbuurt. Het huis staat in de relatief brede Seringstraat en heeft aan de achterzijde geen bebouwing wat een gevoel van vrijheid geeft. Tevens is parkeren in de wijk vooralsnog gratis.
De woning heeft een woonoppervlakte van 85 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 69 m2. De woning is gebouwd in 1915.
Leuk wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Seringstraat 94 is gelegen in de buurt Egelantierstraat, Mariëndaalstraat e.o. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation en Amsterdamsestraatweg. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet en doorgang naar woonkamer en met open keuken. Vanuit de keuken en hal achter geeft toegang tot de toilet en badkamer en doorgang naar de zonnige tuin op het zuiden. De lichte woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer.
Eerste verdieping:
Overloop bevindt zich een grote opbergkast en geeft verder doorgang naar drie kamers. Een grote slaapkamer en 2 kleinere kamers.

Tuin:
Achtertuin op het zonnige zuidwesten. Vrij uitzicht aan de achterkant.

Huurprijs bedraagt: € 1.450,- per maand voor de duur van 2 jaar.

Woning is beschikbaar in overleg. Momenteel zijn er nog werkzaamheden bezig.
LET OP: woning wordt zonder meubels opgeleverd.

- Verwarming: CV (gaskachel ter decoratie, indien u deze wilt gebruiken dient vooraf een bewijs van schoorsteenvegen alsook keuringsbewijs van de kachel getoond te worden)
- Afmeting woning: 85 m2 GBO
- Inhoud 220m3
- Woning wordt niet verhuurd aan studenten

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Egelantierstraat, Mari�ndaalstraat e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

Egelantierstraat, Mari�ndaalstraat e.o., Utrecht

Meer informatie over wonen in Egelantierstraat, Mari�ndaalstraat e.o.