Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Lauwerecht in Utrecht

  • 120 m2
  • 5 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerde 5-kamer woning ca. 120m2 gelegen aan het Lauwerecht per direct beschikbaar voor € 2.495,- exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met aan de achterzijde een open keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot een tuin. Op de 1e verdieping bevindt zich aan de achterzijde een ruime slaapkamer die toegang biedt tot een ruim dakterras van ca. 18m2. Aan de voorzijde is nog een kleine kamer gelegen met daarnaast de badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. Op de bovenste verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers gelegen. Kortom een prachtige woning op een rustige locatie dichtbij het centrum.

Ligging
Deze woning is gelegen op de Lauwerecht in de prachtige Vogelenbuurt. De Vogelenbuurt is ten noorden gelegen van het stadscentrum, die met ongeveer 10minuten lopen kunt bereiken. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. Tevens zijn diverse uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

Details
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlening
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 2.495,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet, en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lauwerecht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart