Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Galapagos in Utrecht

  • 95 m2
  • 4 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooi gestoffeerde 4 kamer woning van ca. 95m2, gelegen aan de Galápagos, beschikbaar per 1 april voor € 1.695,- exclusief.

Omschrijving
Deze nette tussenwoning is gelegen aan Galápagos in de groene en ruim opgezette wijk Lunetten. U komt de woning binnen in de hal die u toegang biedt tot een ruime woonkamer met half open keuken aan de voorzijde. Er is veel lichtinval door de aanwezigheid van grote raampartijen aan voor- en achterzijde. Grenzend aan de woonkamer vind u de tuin welke beschikt over een stenen berging en achterom. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping vind u nog een extra royale slaapkamer welke is voorzien van 2 dakramen.

Locatie
Lunetten is gelegen in de zuidoostelijke hoek van Utrecht en van de rest van de stad gescheiden door de Waterlinieweg. De woning is gelegen aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk van Lunetten, op enkele fietsminuten van de gezellige binnenstad. Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentra, sportverenigingen, scholen, kinderdagverblijven, NS-station en diverse uitvalswegen. Openbaar vervoer is gelegen op loopafstand, tevens is er volop gratis parkeergelegenheid.

Details
-Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Geschikt voor woningdelers
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 april, 2021

Prijs
€ 1.695,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, servicekosten, internet en belastingen. Inclusief meubilering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u zich registreren op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Lunetten-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart