Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Oudegracht in Utrecht

  • 100 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement ca. 100m2 gelegen aan de Oudegracht beschikbaar per 10-maart 2020 voor € 1.995,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig gemeubileerde appartement is gelegen op de begane grond van een prachtig pand. Het pand heeft een prachtige monumentale entree welke is v.v. een authentieke marmeren vloer. U komt het appartement binnen in het midden van het pand. De werk/slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en kenmerkt zich door hoge plafonds met hoge ramen en een mooie parketvloer, met direct uitzicht over de gracht. Het appartement wordt gescheiden van het achterhuis, door een lange hal, hier tussenin ligt achter een glazen wand de prachtige badkamer met ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Er is een separaat toilet. Voorbij de badkamer komt u bij het achterste gedeelte (woongedeelte) van het pand. Dit woongedeelte kenmerkt zich ook door zeer hoge plafonds met een half open keuken welke is v.v. een vaatwasser, koelkast, oven en 5-pitsgaskookplaat. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een ruime tuin van ca. 72m2 welke is gelegen op het zuiden.

Ligging
Dit pand is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. Dit is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op 5 minuten loopafstand gelegen van deze benedenwoning. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen. Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving.

Bijzonderheden
- Appartement is volledig gemeubileerd.
- Prachtig uitzicht vanuit het appartement.
- Voorschot g/w/e, tv en internet € 200,- per maand.
- Geen huisdieren toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% btw.
- Beschikbaar per 10-maart 2020.

Prijs
€ 1.995,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Benedenwoning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Springweg en omgeving Geertebuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart