Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Kerkstraat in Utrecht

  • 120 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerde 4-kamer woning gelegen aan de Kerkstraat ca. 100m2, beschikbaar per 1 januari 2020 voor 1995,- exclusief.

Omschrijving
Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen aan de Kerkstraat in Utrecht. Op de begane grond heeft u een woonkamer van ca. 40m², met karakteristiek plafond en glas in lood ramen. Daarnaast is een ruime eetkeuken gelegen van ca. 20m². Ook heeft u vanuit de keuken toegang tot de slaapkamer van ca. 11m². In de overloop bevindt zich de eerste badkamer welke is v.v. douche en toilet.
De woning heeft boven een ruime slaapkamer van ca 25m² met balkon. Ook is hier een 2e badkamer gelegen met whirlpool bad en wastafel. Tevens beschikt het appartement over een eigen privé parkeerplaats.

Ligging
Dit appartement is gelegen op de Kerkstraat nabij het oude centrum van Utrecht. Het appartement is gelegen in een karakteristiek gebouw tussen de Biltstraat en de Nachtegaalstraat. Tevens bent u hier zowel met het openbaar vervoer als met de fiets in 5 minuten in het centrum op het Centraal Station Utrecht. Ook diverse uitvalswegen zijn vanaf deze plek gemakkelijk en snel te bereiken.

Details
- Gelegen op een mooie locatie.
- Nieuwe foto's volgen.
- Woning is recentelijk gerenoveerd.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten € 295,- exclusief BTW
- Stoffering €100,- per maand
- Beschikbaar per 01-01-2020.

Prijs
€ 1.995,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Halfvrijstaande woning
Stad Utrecht
Wijk/buurt: Buiten Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart